OM OSS

____________________________

Tritonos Gruppen ble startet i 1999 og er i dag kanskje en av landets mest komplette totalleverandører innen teknisk produksjon for konserter, festivaler, teatre, eventer og andre sceneproduksjoner. Vi leverer både rent utleie av utstyr og totalproduksjoner med teknikere. Vi har i tillegg en installasjonsavdeling, hvor vi leverer løsninger til blant annet kulturhus, kirker, skoler, klubber og treningssentre. 

 

Hvorfor nettopp oss?

 

Som leverandør er vi selvforsynte på det meste innen lyd, lys, AV, backline og scene. Dette i kombinasjon med spennvidden av erfaring rundt arrangementer, gir oss en unik kompetanse hvor vi er i stand til å løse de mest kompliserte utfordringer. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan dekke ekstraordinære behov du måtte ha til arrangementet.

I Tritonos Gruppen er vi genuint opptatt av at du alltid sitter igjen med en god opplevelse, noe som gjenspeiles i vår kunnskap, kvalitet og trygghet.

 

Vårt fokus

Vi etterstreber å være blant de beste når det gjelder kvalitet, service og innhold. For oss er det viktig at gjennomføringen blir så vellykket som mulig, hver eneste gang. Dette innebærer en oppdatert utstyrspark, tett oppfølging og ikke minst god planlegging av jobbene. Kort fortalt – vi holder det vi lover, til en markedsdyktig pris.

Rask responstid er en viktig målestokk for vår serviceytelse.

Ta kontakt med oss, så diskuterer vi gjerne dine behov!  

Menneskene

Lost Soles
Urban Life

Your Text Here​​

Your Text Here​​

Lost Soles
Urban Life

Your Text Here​​

Your Text Here​​