top of page

SALG & INSTALLASJON

__________________________

Vi i Tritonos Gruppen er forhandler av en rekke pro-audio, lys, AV og sceneutstyr. Som et av Østlandets ledende profesjonelle utleiefirma jobber vi daglig med produktene vi forhandler. Vi har nært samarbeid med Norges største importører. Kvalitet og tillit er blant våre viktigste verdier, og vi ånder for å alltid kunne tilby den beste løsningen til ditt prosjekt.

Siden vi ikke har bundet oss til faste agenturer, kan vi tilby deg som kunde en objektiv og nøytral løsning til markedsdyktige priser.

Kontakt oss angående ditt prosjekt, så hjelper vi deg!

 

 

 

 

SERVICE

__________________________

Enten det er en installasjon gjort av oss, eller du har eget teknisk utstyr som krever ettersyn - tilbyr vi service, reparasjon og vedlikehold. Vårt service-team har lang fartstid innen alt fra kirker til kulturhus og andre arenaer.

Enten det gjelder en liten reparasjon eller oppdatering av det installerte utstyret, står vi for kvalitetsløsninger i alle ledd.

PRODUKTER

__________________________

Kvalitet og kunnskap om produktene vi benytter er vesentlig når vi skal tilby den beste løsningen til bruksområdet det gjelder. Gjennom et nært samarbeid med våre importører, sørger vi for at du alltid har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter i alle prisklasser for å tilfredsstille behovene dine som kunde.

Under kan du se noen av merkene vi jobber med.

Jessheim Kirke

Jessheim Kirke

Bassgarasjen - Innstalasjon

Bassgarasjen (Ringerike Kultursenter)

bottom of page